Cancuti alla mandorla
2019-02-09- Keuken:Italië
- Gang:Patisserie
- MoeilijkheidsgraadGemiddeld
- Add to favorites
Gemiddelde beoordeling
(5 / 5)
1people gestemd op dit recept
Related Recipes:
Ingrediënten
- 500 gram Italiaanse bloem 00
- 300 gram suiker
- 350 gram amandelen heel
- 1 zakje bakpoeder
- 4 eieren
- 50 gram Vanillesuiker
- Zout
Werkwijze
Stap1
Voorbereiding Verwarm de oven voor op 175 graden.
Stap2
Met de mixer de eieren en suiker mixen tot een witte schuimige massa. De bloem met het zout en de amandelen met de mixer door het mengsel mengen. Bakpapier of het bakblik leggen. Met natte handen lange rollen van het deeg maken van 3 cm doorsnede. Bestrijken met eigeel. Ongeveer 25 minuten bakken in de oven. Uit de oven halen en even laten afkoelen. Plakken van 1 cm snijden en ze over de bakplaat verdelen. Terugplaatsen in de oven en nog 10-15 minuten krokant bakken op 175 graden.
Stap3
Serveertip
Stap4
Serveer er een glaasje vino santo bij waarin de koekjes gedoopt worden.