Loader

Cancuti alla mandorla

2019-02-09
Gemiddelde beoordeling

(5 / 5)

5 5 1
Stem op dit recept

1people gestemd op dit recept

Related Recipes:
  • Aardappelpuree met olijfolie en roomboter

  • Aubergine rolletjes met ansjovis

  • Grillen van tonijn video

  • Semi Freddo

Ingrediënten

  • 500 gram Italiaanse bloem 00
  • 300 gram suiker
  • 350 gram amandelen heel
  • 1 zakje bakpoeder
  • 4 eieren
  • 50 gram Vanillesuiker
  • Zout

Werkwijze

Stap1

Voorbereiding Verwarm de oven voor op 175 graden.

Stap2

Met de mixer de eieren en suiker mixen tot een witte schuimige massa. De bloem met het zout en de amandelen met de mixer door het mengsel mengen. Bakpapier of het bakblik leggen. Met natte handen lange rollen van het deeg maken van 3 cm doorsnede. Bestrijken met eigeel. Ongeveer 25 minuten bakken in de oven. Uit de oven halen en even laten afkoelen. Plakken van 1 cm snijden en ze over de bakplaat verdelen. Terugplaatsen in de oven en nog 10-15 minuten krokant bakken op 175 graden.

Stap3

Serveertip

Stap4

Serveer er een glaasje vino santo bij waarin de koekjes gedoopt worden.