Loader

Cancuti alla mandorla

2019-02-09
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1people rated this recipe

Related Recipes:
  • Aardappelpuree met olijfolie en roomboter

  • Aubergine rolletjes met ansjovis

  • Grillen van tonijn video

  • Semi Freddo

Ingredients

  • 500 gram Italiaanse bloem 00
  • 300 gram suiker
  • 350 gram amandelen heel
  • 1 zakje bakpoeder
  • 4 eieren
  • 50 gram Vanillesuiker
  • Zout

Method

Step 1

Voorbereiding Verwarm de oven voor op 175 graden.

Step 2

Met de mixer de eieren en suiker mixen tot een witte schuimige massa. De bloem met het zout en de amandelen met de mixer door het mengsel mengen. Bakpapier of het bakblik leggen. Met natte handen lange rollen van het deeg maken van 3 cm doorsnede. Bestrijken met eigeel. Ongeveer 25 minuten bakken in de oven. Uit de oven halen en even laten afkoelen. Plakken van 1 cm snijden en ze over de bakplaat verdelen. Terugplaatsen in de oven en nog 10-15 minuten krokant bakken op 175 graden.

Step 3

Serveertip

Step 4

Serveer er een glaasje vino santo bij waarin de koekjes gedoopt worden.