Aubergine compote met ansjovis
2019-02-16- Keuken:Spanje
- Gang:Bijgerecht, Tapas, Visgerecht
- MoeilijkheidsgraadMakkelijk
-
Add to favorites
Gemiddelde beoordeling
(3 / 5)
2people gestemd op dit recept
Related Recipes:
Ingrediënten
- 1 aubergine
- 1 rode paprika
- 1 sjalot of kleine ui
- 1 teentje knoflook
- 6 ansjovis filets uit een blikje
Werkwijze
Stap1
Zet de oven aan op 180 graden Celsius
Stap2
Leg de producten op het rooster in de oven met een lekbak hieronder. Behalve de ansjovis filets. Bak de producten een half uur totdat ze gaar zijn. Haal ze eruit en haal van alles de schil eraf. Van de paprika ook de pitjes verwijderen. Snijdt alles in zeer kleine blokjes en ook de ansjovis filets en mengen alles door elkaar en maak het op smaak met een beetje zout en peper uit de molen.
Stap3
Je kunt dit op een stokbroodje smeren of een mini paprika mee vullen.