Loader

Armagnac of Cognacsaus

2019-02-16
  • Personen: 4
Gemiddelde beoordeling

(5 / 5)

5 5 1
Stem op dit recept

1people gestemd op dit recept

Related Recipes:
  • Avocado met gegrilde asperges en garnalen

  • Avocado met een rilette van gerookte zalm

  • Appeltjes uit de oven

  • Appelcake-je als dessert

  • Abrikozen bavarois

Ingrediënten

  • 1/2 gesnipperd uitje extra fijn
  • 1 teentje knoflook fijn gesnipperd
  • 1 eetlepel roomboter
  • Als je het hebt 2 eetlepels glace de viande / jus de veau
  • 1/2 dl Armagnac of Cognac
  • 2 dl room of creme fraiche
  • Peper en zout

Werkwijze

Stap1

Neem een steelpannetje en doe hierin de boter en zet het op een matig vuur

Stap2

Als de boter is uitgebruist, doe dan de ui erbij er laat dit zachtjes fruiten

Stap3

Vervolgens de knoflook toevoegen met een snufje zout

Stap4

Bak dit 1 minuutje

Stap5

Voeg de Armagnac of Cognac toe en laat dit eventueel flamberen

Stap6

Als je dat niet doet dan laten inkoken totdat er niet veel meer over is gebleven dan een dun laagje van ca. 2 mm

Stap7

Voeg eventueel de glace de viande toe en breng dit aan de kook

Stap8

Voeg de room toe en breng dit aan de kook en breng dit op smaak met peper en zout.

Recept soort Ingrediënten, , , ,